NİKSAR’DAN OKUMA-YAZMA SEFERBERLİĞİNE DESTEK

Kasım 07, 2018
NİKSAR’DAN OKUMA-YAZMA SEFERBERLİĞİNE DESTEK

Niksar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde ve öncülüğünde başlatılan Okuma-Yazma seferberliğine farklı yaş gruplarından kadınlara kurs vererek destek oluyor.

Kursa katılan bayanlar “Okuma-yazma seferberliği başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a ayrıca bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’a teşekkür ederiz” dediler.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evinde devam eden Okuma-Yazma Kurslarını ziyaret etti. Eğitim her yaşta kıymetlidir diyen Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Hanım kardeşlerimiz sosyal hayata katılımını sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak için her yaştaki kadınlarımıza okuma-yazma kursu veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin başlattığı ve öncülüğünü yaptığı okuma-yazma seferberliği çerçevesinde hayata geçirdiğimiz uygulama hanım kardeşlerimizden yoğun talep görüyor. Onların bu azim ve kararlılığı bizleri daha da mutlu ediyor. Şehrimize hizmet noktasında önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Hanım kardeşlerimize okuma-yazma kursu da bu anlamda önemli bir projedir. Tüm kadınlarımızı kursumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Sosyal Belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Özcan; “Sosyal projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Fiziki Belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Niksarlı her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi