“HALKIMIZLA ARAMIZA HİÇ BİR ENGEL KOYMADIK”

Kasım 15, 2018
“HALKIMIZLA ARAMIZA HİÇ BİR ENGEL KOYMADIK”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, halk gününde vatandaşın sorunlarını dinledi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, birim müdürleri ile birlikte belediye binasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Özdilek Özcan, halkla aralarına hiç bir engel koymadıklarını söyleyerek, "Seçildiğimiz ilk günden itibaren halkla aramıza hiç bir engel koymadık. Nasıl ki makam kapımızı tamamen kaldırdıysak, halkımızla aramızdaki prangaları da söktük attık. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Biz halka ve hakka mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.