BAŞKAN ÖZCAN’DAN NİKBED VE ZİÇEV’E ZİYARET

Aralık 04, 2018
BAŞKAN ÖZCAN’DAN NİKBED VE ZİÇEV’E ZİYARET

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle NİKBED ile ZİÇEV Niksar Şubesini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Niksar Bedensel Engelliler Derneği ile ZİÇEV Niksar Şubesini ziyaret etti. İlk ziyaretini Niksar Bedensel Engelliler Derneğine düzenleyen Başkan Özcan, dernek başkanı Adnan Ünsal ve dernek yönetimi ile görüştü. Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, her faaliyetlerinde yanlarında olduklarını belirtti.
Niksar Bedensel Engelliler Derneği ziyaretinin ardından ZİÇEV Niksar Şubesini ziyaret eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç ile Niksar Şubesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette konuşan ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç geçtiğimiz aylarda çıkan yangının ardından büyük destekler sunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyesi olarak bu gibi önemli kurumlara her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. Merkez faaliyetlerinin öneminden bahseden Başkan Özcan, ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.