ÇAMİÇİ İÇME SUYU GÖLETİ TAMAMLANDI

Aralık 10, 2018
ÇAMİÇİ İÇME SUYU GÖLETİ TAMAMLANDI

Çamiçi İçme Suyu Göleti yapım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca gölette su seviyesi yükselmeye başladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın büyük gayretleriyle başlayan Niksar Çamiçi Yaylası İçme Suyu Göleti tamamlandı. 2014 yılında Niksar’da yaşanan kuraklık nedeniyle büyük bir su sıkıntısı yaşanmıştı. Bu konuyla alakalı dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na dosya sunan Başkan Özcan, Çamiçi Yaylası İçme Suyu Göleti’ni Niksar’a kazandırmıştı.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Çamiçi İçme Suyu Göletinin yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Özcan yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde yağan kar ile su seviyesi yükselmeye başladı. Bizlerde bu bölgede hem arıtma tesisimizi hem de ishale hatlarımızı kurarak Çamiçi Yaylamız ile Niksar’ımızın su konusunda 100 yıllık ihtiyacını karşılamış olacak. Bu konuda bizlere büyük destekleri olan Dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı sayın Veysel Eroğlu beye ve Tokat Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.