EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER NİSMEK'TE

Aralık 19, 2018
EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER NİSMEK'TE

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarına katılan bayanları ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarına katılan bayanları ziyaret etti. Kurslara katılan bayanların yapmış oldukları ürünleri inceleyen Başkan Özcan, ilerleyen günlerde yapılan ürünlerle birlikte sergi açacaklarını söyledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “Belediyemiz olarak Belediye İş Hanı üst katında hizmet verdiğimiz Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarına katılan hanım kardeşlerimizi ziyaret ederek, yaptıkları çalışmaları yerinde inceledik. Birbirinden güzel el emeklerini bir nesne haline getiren hanım kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah bu kurslarda yapılan ürünleri ilerleyen günlerde sergi açarak hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

Kurslardan faydalanan bayanlar ise Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a, kendilerine böyle bir hizmeti sunduğu için teşekkür ettiler.