ŞEKER YERİNE, AY YILDIZLI BAYRAK ROZETİ

Ocak 03, 2019
ŞEKER YERİNE, AY YILDIZLI BAYRAK ROZETİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, makamına ziyarete gelen misafirlerine ay yıldızlı bayrağımızın rozetini takdim ediyor.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, her makamda ikram edilen şeker veya çikolata yerine ziyarete gelen hemşehrilerine ay yıldızlı rozet takdim ediyor. Bu takdimden halkında çok memnun olduğu belirten Başkan Özcan; “Halkımızla hep iç içeyiz. Hemşehrilerimiz bizleri ziyaret ettiğinde kendilerine çay veya kahve ikramımızın yanı sıra çikolata veya şeker yerine ay yıldızlı bayrağımızın rozetini takdim ediyoruz. Halkımız bu takdimden de çok memnun. Ay yıldızlı bayrağımızı her zaman kalbimizin üzerinde taşıyacağız. Rabbim bu bayrağa göz diken tüm iç ve dış hainlere fırsat vermesin” dedi.