NİDOST’TAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Ocak 07, 2019
NİDOST’TAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Kars Sarıkamış'a giderek ilçemizi temsil eden Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği (NİDOST) yöneticileri Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği (NİDOST) Başkanı İlker Melikoğlu, yaptıkları tüm etkinliklere her zaman desteklerini sunun Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı konuşmada, Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği’nin ilçemizin tanıtımında büyük rol oynadığını belirterek; “Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği (NİDOST) Başkanı İlker Melikoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erol Özmet'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kendileri Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Kars Sarıkamış'a giderek ilçemizi temsil ettiler. Derneğimizi bu vesileyle tekrardan kutluyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.