BAŞKAN ÖZCAN’DAN DANİŞMEND’E GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Ocak 10, 2019
BAŞKAN ÖZCAN’DAN DANİŞMEND’E GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Danişmend Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz haber editörü Sedat Özata, Gazetemiz imtiyaz sahiplerinden Serhat Gümen ve yaarlarımızdan Ali Berke ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, gazetecilerin, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Başkan Özcan sözlerinin devamında şunları söyledi; “10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutlarım. Tokat’taki yerel gazetelerimizi ve gazetecilerimizin değerli başkanlarını da arayarak çalışan gazetecilerimizin gününü kutladığımızı ifade ettik. Yerelde bizde yaklaşık 5 yıldır Niksar’a hizmet ediyoruz. Sizlerin çalışma ve mesai mefrumunuz yok. Belediyecilik te böyle belediyecilikte de çalışma saati mefrumu yoktur 24 saat esasıdır. Siz gazetecilerimizde öyle. Yaz yok kış yok, saati yok dakikası yok, haber nerdeyse siz ordasınız. Yada toplumun hassasiyetlerini dile getirme noktasında çalışıyorsunuz. Allah razı olsun. Bizde tabiki belediye olarak kamuoyuyla paylaşacağımız paylaşmak istediğimiz yada paylaşmak zorunda kaldığımız birçok konuyu da sizlerin aracılığı ile hemşehrilerimize iletiyoruz. Aslında karşılıklı bir iletişim içerisinde kamuoyunun sorunlarını memnuniyetlerini de sizlerin vasıtasıyla tespit ediyoruz. Ben emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu nedenle gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sağlıklı sıhhatli huzurlu bir çalışma ortamı içerisinde nice başarılara imza atmanızı Allah’tan niyaz ediyorum ve ailelerinizle de sağlıklı sıhhatli huzurlu hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.