BAŞKA NİKSAR YOK!

Nisan 15, 2019
BAŞKA NİKSAR YOK!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle çevre köy, belde ve ilçelere büyük nüfus geçişleri nedeniyle belediyeye gelen paylarının düştüğünü belirtti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “Sevgili hemşehrilerim; 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle ilçemizden; çevre köy, belde ve ilçelere büyük nüfus geçişleri yaşanmış, bu vesileyle paylarımızda büyük azalmalar meydana gelmiştir. Kısa vadede belediyemizin rutin işleyişinin devamının sağlanabilmesi için acil nakit girişine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu süreçte belediyemizin en önemli gelir kaynağı olan şebeke su satışı ile ilgili hemşehrilerimizin mali durumları çerçevesinde fedakârlık yaparak elektronik su sayaçları için ihtiyacından fazla su yükletmeleri ile ilgili özverilerini beklemekteyiz. Şimdiden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, açıklama sonrasında başlattıkları kampanyaya ilk desteği vererek, hemşehrilerinden de bu konuda destek beklediklerini söyledi.