BAŞKAN ÖZCAN’DAN ÖZELLEŞTİRME İDARESİNE ZİYARET

Mayıs 10, 2019
BAŞKAN ÖZCAN’DAN ÖZELLEŞTİRME İDARESİNE ZİYARET

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığını ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan beraberinde Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan vekili Bekir Emre Haykır ile görüştüler. Özelleştirilen Türkiye Şeker Fabrikalarına ait Nuri Park Hotel yanındaki alan, Karayolları Karşısında bulunan alan ile Olca’nın yanında bulunan eski pancar kantarının belediyeye tahsisi konusunda girişimlerde bulundu.

Ziyaretin ardından konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkan vekili Bekir Emre Haykır'ı ziyaret ederek, özelleşen Türkiye Şeker Fabrikalarına ait ilçemizde bulunan üç bölge hakkında girişimlerde bulunduk. Bunlardan en önemlisi Olca A.Ş. yanında bulunan eski pancar kantarının bulunduğu alan ilçemiz için çok değerlidir. Bu alanda Bereket Döner dünyanın en büyük döner fabrikasını kurmayı planlıyor. Özelleştirme İdaresinden bu bölgeyi belediyemize tahsis ettirerek, 500 hemşehrimize iş kapısı açmayı hedefliyoruz” dedi.