BAŞKAN ÖZCAN’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Mayıs 10, 2019
BAŞKAN ÖZCAN’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası hakkında bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan yayınladığı mesajda; “Engelli bireylerin, daha iyi bir yaşam ve daha güzel bir dünyada yer almaları için çaba harcıyoruz.
Bu kapsamda o özel insanlar için Engelsiz Toplu Taşıma Aracı, Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelsiz Park hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Toplumsal yaşamımızda, sağlıklı bireyler kadar, engelli bireylerin de eşit ve erişilebilir tüm hizmetlerden yararlanması ve sosyal yaşamın içinde yer alması gereğine inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası’nın toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm özel kardeşlerimize ve onların fedakâr ailelerine mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.