BAŞKAN ÖZCAN TBB MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ

Mayıs 14, 2019
BAŞKAN ÖZCAN TBB MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ

Tokat’ta gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) meclis üyesi seçiminde Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, meclis üyesi seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) meclis üyesi seçimleri Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Tokat merkez dahil olmak üzere, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Kapalı usul yapılan seçimlerde yüksek oy alan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi seçildi.

Seçimlerin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) meclis üyesi seçimini Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdik. Şahsımı; Tokatımızı Türkiye Belediyeler Birliğinde temsil etmek üzere tercih edip, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi seçen tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilimiz ve ilçemiz için çalışacağız” dedi.