BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Mart 08, 2017

Niksar Sevgi Evleri’nin 8 Mart Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği programa katılan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Sevgi Evlerinde çalışan bayanlarla bir araya geldi.
Niksar Sevgi Evleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği programa katılan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Sevgi Evlerinde çalışan bayanlarla kahvaltıda bir araya geldi. Bayan çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan masaları tek tek gezerek günün anısına bayanlara karanfil verdi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan programda; "Bundan sonraki her günün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hassasiyetinde geçmesi dileğiyle, en kötü gününüz böyle olmasını diliyorum" şeklinde konuş