NİKSAR’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Mayıs 19, 2019
NİKSAR’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Niksar’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl dönümü törenle kutlandı.
Niksar'daki tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hakan Arslan'ın Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından kutlama programı ilçe şehir stadyumunda devam etti. Burada devam eden programda Tokat Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakam vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın öğrencileri ve halkı selamlamasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Programda okunan şiir ve kompozisyonların ardından folklor ekibi halk oyunları, tekvando ekibi gösterileri ve spor dallarının finalleri gerçekleştirildi. Program, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.