VALİ BALCI’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Mayıs 27, 2019
VALİ BALCI’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Tokat Valisi Ozan Balcı, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrardan Niksar Belediye Başkanı seçilerek güven tazeleyen Özdilek Özcan’a, Tokat Valisi Ozan Balcı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Balcı’ya ziyaretinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın yanı sıra ilçe protokolü eşlik etti. Ziyarette konuşan Vali Ozan Balcı, yeni dönemde de Niksar’a güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inancının tam olduğunu belirterek, Valilik ve İl Özel İdare ile yönetilecek projelerde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı konuşmada, ziyaretlerinden ötürü Vali Balcı’ya teşekkür ederek, birlikte güzel projeler gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ziyaretin ardından Tokat Valisi Ozan Balcı’ya ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde eşlik etti.