MUKABELE PROGRAMI DUALARLA SONA ERDİ

Mayıs 31, 2019
MUKABELE PROGRAMI DUALARLA SONA ERDİ

Niksar Belediyesince bu yıl altıncısı gerçekleştirilen mukabele programı sona erdi.

Niksar Belediyesi organizasyonuyla Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen mukabele programı dualarla sona erdi. Çok sayıda bayanın katıldığı mukabele programının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Her yıl Niksar Melikgazi Kabristanlığımızda geleneksel hale getirdiğimiz mukabele programının bu yıl 6.’sini tamamladık. Her yıl katılımın daha fazla olduğu mukabele programının son gününde annelerimiz ve hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu günlerde Rabbim yapılan ibadetleri dergahı izzetinde kabul eylesin. 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemiz mübarek olsun” dedi.