BAŞKAN ÖZCAN PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Mayıs 31, 2019
BAŞKAN ÖZCAN PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel ile tek tek bayramlaştı.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma programında belediye personeli ile bir araya geldi.
Başkan Yardımcısı ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Özcan, çalışanlara hayırlı bayramlar diledi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ramazan Bayramı’nın başta tüm İslam alemine huzur, mutluk ve sağlık getirmesini temenni ederek, “Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Şimdi önümüzde inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde geçireceğimiz Ramazan Bayramı bizleri bekliyor. Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler. Bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum” dedi.