NİKSAR’DA HAŞERELERLE MÜCADELE BAŞLADI

Mart 08, 2017

Niksar Belediyesi, bahar mevsiminin kendisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için sinekle mücadele çalışmalarına başladı. Sinek ve haşerelerin larva dönemi olması nedeniyle start verilen ilaçlama çalışmaları yaz boyunca devam edecek. Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilkbaharın gelmesiyle birlikte, vatandaşların yaz dönemini rahat geçirebilmeleri için, şehrin tüm bölgelerinde sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğünün ilaçlama ekibi, sinek ve haşerelerin üreme, dinlenme ve yaşama alanlarında ilaçlama çalışmalarının startını verdi. Yaz boyunca devam edecek olan ilaçlama çalışmaları kapsamında durgun su alanları, yeşil alanlar, kanal, gübrelik gibi alanlarda ilaçlama yapılacak.