BİLBOARDLAR RENGARENK ŞEKERLE DONATILDI

Haziran 04, 2019
BİLBOARDLAR RENGARENK ŞEKERLE DONATILDI

Niksar Belediyesi, çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki billboard'ları çubuklu şekerle donattı.
Niksar Belediyesi, çocuklara bayram sürprizi hazırladı. Niksar’da bayram sabahı, 'Çocuklar bayram şekeriniz Belediyemizden' yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle donattı. Billboardlardaki strafor üzerine yerleştirilen rengarenk şekerleri gören çocuklar, mutlu oldu.
"ÇOCUKLAR İÇİN DAHA ANLAMLI"
Bayramda çocukları sevindirmenin onların mutluluğuna mutluluk kattığını söyleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, mutlu etmek, gönüllerini hoş tutmak, biz büyüklerin görevi. Ramazan Bayramı'nda özellikle şeker ve tatlı geleneksel olarak çok tüketiliyor. Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboard'lara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık. Gelen geçen çocuklar yararlansın diye şekerler astırdık. Buradan alıp mutlu olmalarını arzuladık. Çocukları sevindirmek, büyükleri ziyaret ederek gönüllerini almak demek. Allah, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun" dedi.