NİKSAR’DA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Haziran 04, 2019
NİKSAR’DA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Niksar'da protokol üyeleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kurum amirleri bayramlaştı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Niksar'da resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Niksar Belediyesi hizmet binasında düzenlenen resmi bayramlaşma törenine, Niksar Kaymakam vekili Başçiftlik Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Erdinç Karakaş, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Bülent Aybak ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Bayramlar kardeşliklerimizin pekiştiği, bir araya gelme eğiliminde olduğumuz ve birbirimize saygı ve hoşgörü içerisinde olduğumuz günlerden bir tanesi. Rabbim inşallah milletimize sağlık huzur ve sıhhat içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Her günümüz böyle bayram tadında ve bayram mutluluğunda olsun” dedi.
Daha sonra konuşan Kaymakam Mesut Tabakçıoğlu ise bayramların küskünlüklerin kırgınlıkların olmadığı günler olduğunu belirterek, “Bu topraklarda var olmamızın sebebi bin yıldır böyle bayramlarımızdır. Kendi kültürümüzü muhafaza etmemiz, birbirimize kenetlenmemiz aramıza ayrılık gayrılık sokmamamız ve bu yolda birlikte hep beraber kenetlenerek bu topraklarda yaşamamızdır. Rahmet ayı olan ramazan sonrası böyle güzel bir bayrama kavuştuk, inşallah gönlünüzden kalbinizden geçen her şey gerçek olur” şeklinde konuştu.
Kaymakam Tabakçıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Mahmut Güler Polis Merkezini ziyaret ederek burada görevli polis memurlarının bayramlarını kutladı. İlçe Protokolü sonrasında Niksar Çocuk Evi ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yuvalarından uzakta olan askerlerimiz ile bayramlaştılar.
İlçe protokolü son olarak Melikgazi ile Harmancık Kabristanlığındaki şehitliği ziyaret ederek, şehitler için dua ettiler.