VALİ YARDIMCISI KÜSBECİ’DEN VEDA ZİYARETİ

Haziran 11, 2019
VALİ YARDIMCISI KÜSBECİ’DEN VEDA ZİYARETİ

Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci aldığı emeklilik kararı vesilesiyle Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci, Tokat’ta görev yaptığı süreçte uyumlu çalışmalardan ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise her zaman Niksar olarak kapılarının Vali Yardımcısı Küsbeci’ye açık olduğunu belirterek, emeklilik hayatında sağlık ve afiyetler temennisinde bulundu. Başkan Özcan ayrıca ziyaret anısına Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci’ye Niksar çinisi hediye etti.

Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci’ye ziyaretinde İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Halil İbrahim Yüksel ile Tokat Valiliği Yazı İşleri Müdürü Hilmi Yaprakçıer eşlik ettiler.