AYVAZ İŞLETMESİ İLE A101 ANLAŞMA İMZALADI

Haziran 13, 2019
AYVAZ İŞLETMESİ İLE A101 ANLAŞMA İMZALADI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, A101 ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, yakında raflarda olacağının müjdesini verdi.

Niksar Ayvaz İşletmesi olarak A101 marketler zinciri ile anlaşma imzaladıklarını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Tokat, Sivas ve Amasya bölgelerinde toplamda 203 şubede yakında su satışının yapılacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “Suyumuz yakında Tokat, Sivas ve Amasya bölgelerinde bulunan A101 şubelerinde yerini alacak. Toplamda 203 A101 şubesinde yerini alacak suyumuz için anlaşmamızı imzaladık. Niksar ailemize hayırlı olsun. Ülkemizin diğer bölgelerinde de yer almak için çalışmalarımız sürüyor. Suyumuz eskisinden daha iyi durumda Elhamdülillah” dedi.