BAŞKAN ÖZCAN, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MECLİSİ DİVAN KÂTİP ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Haziran 18, 2019
BAŞKAN ÖZCAN, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MECLİSİ DİVAN KÂTİP ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İstanbul’da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısına katılarak, yapılan seçimle Tarihî Kentler Birliği Meclisi Divan Kâtip Üyeliğine yeniden seçildi.

Yerel yönetimler ile meslek ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek kentlerimizin tarihsel, kültürel ve doğal dokusunun korunmasını ve tanıtımını sağlamak misyonuyla çalışmalarını sürdüren Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ÇEKÜL Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen ile 500’e yakın belediye başkanı katıldı.

Meclis toplantısı sonrası yapılan seçimle birlik başkanlığına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Hayrettin Güngör seçilirken, Tarihî Kentler Birliği Meclisi Divan Kâtip Üyeliğine yeniden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan seçildi.