VALİ BALCI, AYVAZ İŞLETMESİNİ ZİYARET ETTİ

Temmuz 03, 2019
VALİ BALCI, AYVAZ İŞLETMESİNİ ZİYARET ETTİ

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Niksar Belediyesi Ayvaz Su İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı beraberinde Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Ali Çelik, Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Şahin ile Niksar ziyaretleri kapsamında Niksar Belediyesi Ayvaz Su İşletmesini ziyaret etti.

Ziyarette Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Ayvaz Su İşletme Müdürü Hikmet Subaşı, Vali Balcı ve beraberindekilere üretim hattını gezdirerek bilgiler verdi.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, ülkenin en güzel suyu olan Ayvaz Suyunun üretildiği işletmeyi gezmekten mutlu olduğunu belirtti.