“CEVİZİN BAŞKENTİ NİKSAR”

Temmuz 03, 2019
“CEVİZİN BAŞKENTİ NİKSAR”

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Niksar ziyaretleri kapsamında ilçedeki bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı beraberinde Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Ali Çelik, Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Şahin ile ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve ilçe protokolünün karşıladığı Vali Balcı, ilk olarak Yılmaz Un Fabrikasını ziyaret ederek, işletme sahibi Muhlis Yılmaz ile sohbet etti. Sonrasında Karabodur bölgesinde ceviz bahçesi bulunan Nail Yılmaz ile İsmet Paşa Mahallesinde Halis Yılmaz’a ait Fer Fidancılığı ziyaret eden Vali Balcı, cevizin başkentinin Niksar olduğunu söyledi.

Yapılan üretimler hakkında yetkililerden bilgi alan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Niksar’da ceviz konusunda çalışmalar yapacaklarını belirtti.