“BUGÜN KEDERİ VE GURURU AYNI ANDA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Temmuz 14, 2019
“BUGÜN KEDERİ VE GURURU AYNI ANDA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yayınladığı mesajında, "Bugün kederi ve gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bir yandan hürriyetine canı pahasına sahip çıkarak şehit düşen kahramanlarımızın acısını yeniden hissederken diğer yandan dünyada eşine az rastlanır bir demokrasi, bağımsızlık mücadelesi sergileyerek vatanımızı korumanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesinin adıdır. Bu mücadelenin ve zaferin sahibi Türk milletidir, milletimizin tüm fertleridir. Türk milletinin "millet" olmayı tüm dünyaya gösterdiği 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak şanlı tarihimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde hürriyetine canı pahasına sahip çıkan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemiz ve bağımsızlığımız için meydanlara koşan başta Niksarlı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

"15 TEMMUZ EKİNLİKLERİNE DAVET"

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ayrıca 15 Temmuz Pazartesi günü saat 14.30’da Cumhuriyet Çay Bahçesinde düzenlenecek fotoğraf sergisi ile başlayacak etkinliklerin, saat 19.30’da Kapalı Spor Salonu önünden başlayacak Milli Birlik Günü yürüyüşü ile devam edeceğini ve yürüyüşün sonunda 15 Temmuz Demokrasi Meydanında “Demokrasi Nöbeti” tutacaklarını belirterek, tüm hemşehrilerini bu programa davet etti.