“BEŞ YILDA İLÇEMİZİN GELECEK YÜZ YILINI İNŞAA EDECEĞİZ”

Temmuz 19, 2019
“BEŞ YILDA İLÇEMİZİN GELECEK YÜZ YILINI İNŞAA EDECEĞİZ”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlbank Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkan Vekili Şevket Altuğ Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, altyapı çalışmalarını içinde barından Entegre Su Projesine 194 km'lik içme suyu şebeke sisteminin yenilenmesi konusunun dahil edilmesi için görüşmelerde bulundu.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla alakalı yaptığı açıklamada; “İlbank Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkan Vekili Şevket Altuğ Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, ilçemizde yakında başlatacağımız ve altyapı çalışmalarını içinde barından Entegre Su Projesine 194 km'lik içme suyu şebeke sisteminin yenilenmesi konusunun dahil edilmesi için görüşmeler yaptık.

Beş yıllık görev süremizde ilçemizin gelecek yüz yıllık planını yaparak, hayata geçirmek için çalışıyoruz” dedi.