ENTEGRE SU PROJESİ İHALESİ 30 EYLÜL’DE YAPILACAK

Ağustos 07, 2019
ENTEGRE SU PROJESİ İHALESİ 30 EYLÜL’DE YAPILACAK

Niksar’ın tüm alt yapı sorunlarını ortadan kaldıracak proje olan, Entegre Su Projesi 30 Eylül 2019 tarihinde ihale edilecek.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ‘Entegre Su’ projesi ihalesinin 30 Eylül’de yapılacağını söyledi.

İlçede arıtma tesisi, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını içinde barındıran 'Entegre Su' projesinin ihalesine katılacak firma ve bakanlık yetkilileri Başkan Özdilek Özcan ile birlikte saha incelemesi yaptı. Proje finansmanının yüzde 85’inin Avrupa Birliği, yüzde 6’sı bakanlık, yüzde 9’unun ise İlbank katkısıyla gerçekleşeceği belirtildi.

Proje ile Niksar’ın altyapı sorunlarını tümden çözeceklerini belirten Başkan Özdilek Özcan 'Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçeli projesi olan ve içerisinde arıtma tesisi, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını barındıran Entegre Su Projemizin ihalesi 30 Eylül’de gerçekleştirilecek. Projenin maliyetinin yüzde 85 AB hibesi, yüzde 6 bakanlık ve yüzde 9’u iller bankası marifeti ile yapımı sağlanacak. İlçemizin tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracak projemiz şimdiden hayırlı olsun' dedi.