BAŞKAN ÖZCAN, KÖY DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Eylül 23, 2019
BAŞKAN ÖZCAN, KÖY DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İstanbul temasları kapsamında köy derneklerini ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İstanbul’da bulunan Niksarlı köy dernekleri olan, Mutluca Köyü Derneği, Haydarbey Mahallesi Derneği, Güzelyayla Köyü Derneği, Araköy Derneği, Gökçeoluk Köyü Derneği, Gülbayır Köyü Derneği ve Dönekse Mahallesi Derneğini ziyaret etti.

Mutluca Köyü Derneği Başkanı Mutlu Çağlın, Haydarbey Mahallesi Dernek Başkanı Metin Tutan, Güzelyayla Köyü Dernek Başkanı Dursun Doğan, Araköy Derneği Başkanı Hilmi Bakır, Gökçeoluk Köyü Derneği Başkanı Mehmet Bekar, Gülbayır Köyü Derneği Başkanı Hayri Tuncel, Dönekse Mahallesi Dernek Başkanı İbrahim Demir’i ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

Yerel seçimlerin ardından ilk dernek ziyaretlerini yaptıklarını belirten Başkan Özcan, ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.