BAŞKAN ÖZCAN ZABITA EKİPLERİYLE BULUŞTU

Ekim 02, 2019
BAŞKAN ÖZCAN ZABITA EKİPLERİYLE BULUŞTU

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yoğun programı nedeniyle bir araya gelemediği Zabıta personeli ile buluşarak, zabıta haftalarını kutladı.

Niksar Belediyesi Kent Park Tesisinde Niksar Belediyesi zabıta personeliyle kahvaltılı toplantı yapan Başkan Özdilek Özcan, "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Zabıta Müdürlüğü personelimizin haftanı kutluyorum” dedi.

Mesaisini sokakta çalışarak tamamlayan zabıta personelinin diğer çalışanlara oranla daha ağır sorunlarla yüz yüze geldiğine işaret eden Başkan Özcan, "Belediye denilince ilk akla gelen sizlersiniz. Niksar’ın kalbi, atardamarları, gülen yüzleri sizlersiniz. 193 yıllık bir teşkilattan bahsediyoruz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 193’nci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.