NİKSAR BELEDİYESPOR HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

Ekim 14, 2019
NİKSAR BELEDİYESPOR HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

Niksar Belediyespor Futbol ve Voleybol takımları haftasonu oynadıkları maçlardan galibiyetle ayrıldılar.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligde mücadele eden Niksar Belediyespor Voleybol Takımı Cumartesi günü karşılaştığı Mardin ili temsilcisi Cevhertepespor’u 3-1 mağlup ederken, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden futbol takımı ise Amasya ili temsilcisi Merzifonspor’u sahasında 1-0 mağlup etti.

Alınan sonuçlara göre her iki temsilcimiz liglerinde ikinci sıraya yükseldi. Temsilcilerimizin maç programı ise şu şekilde;

Niksar Belediyespor Voleybol Takımımız 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da kendi evinde Cizre Belediyespor’u konuk edecek.

Niksar Belediyespor Futbol Takımımız ise 20 Ekim Pazar günü saat 15.00’da kendi evinde Ünye 1957 Spor’u konuk edecek.