ATIK PİL YARIŞMASI SONUÇLANDI

Ekim 15, 2019
ATIK PİL YARIŞMASI SONUÇLANDI

Niksar Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) Sıfır Atık Projesi kapsamında Atık Pil Toplama Yarışması sonuçları belli oldu.

İlçe İlköğretim okulları arasında Niksar Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması sonuçlandı. İlçe birincisi olan Niksar İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada: "İlçemiz doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir. Bizler, Niksar Belediyesi olarak, sizlerin ihtiyaçlarını gözeterek, doğal kaynakların korunması için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar çalışmalarımızı, çevre hassasiyetimizi ön planda tutarak yürüttük, bundan sonra da aynı bilinçle devam edeceğiz. Var olan kaynakların korunması ve en elverişli yöntemlerle kullanımları bugüne kadar hep önceliğimiz oldu. Her zaman ifade ediyoruz, doğal güzelliklerin ve çevrenin korunması bizim kırmızı çizgimizdir. Hiçbir zaman çevreye zararı olan bir çalışmaya müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz" dedi.

Konuşmalar sonrasında okul müdürü Mehmet Gözalıcı’ya başarı belgesi takdim eden Başkan Özcan, emeği geçen herkesi kutladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a ziyaretlerinde Niksar Belediyesi Çevre Koruma Müdür vekili Merve Vardar ile müdürlük çalışanları eşlik ettiler.