TOKAT TANITIM GÜNLERİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Kasım 28, 2019
TOKAT TANITIM GÜNLERİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İstanbul Yenikapı’da Tokatlılar Konfederasyonu tarafından tertiplenen Tokat Tanıtım Günleri kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tokat Tanıtım Günleri açılış programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada; “Ben Tokatlı olmaktan, Tokat’ın bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Tokat’a ve Niksar’a hizmet etmekten şeref duyuyorum. Bu mana da Danişmendlilerin Başkenti Niksar’dan, Melik Ahmet Danişmend Gazi’nin beldesinde yaşayan torunlarından tüm İstanbul’da ki hemşehrilerimize kucak dolusu selamlar getirdim. Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz “Tokat Tanıtım Günleri”nin devamını da önümüzdeki yıllarda eksiklerimizi tamamlayarak daha güzelini yapmak elimizdedir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizlerin buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAKAN SOYLU NİKSAR STANDINI ZİYARET ETTİ

Konuşmaların ardından Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ve Niksar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından açılan standı ziyaret eden programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Belediye Başkanı Özdilek Özcan Niksar sandığı takdim etti.

Niksar standını ayrıca Ak Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Mlilletvekili Özlem Zengin, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Kadim Durmaz, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Afyoncu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Ak ve İstanbul Niksalılar Derneği başkanı Şafak Gümen ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş ziyaret ettiler.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ayrıca, 28 Kasım ve 01 Aralık tarihleri arasında açık olacak standa tüm hemşehrilerini davet etti.