NİKSAR OSB'YE YENİ YATIRIMCI GELİYOR

Ocak 27, 2020
NİKSAR OSB'YE YENİ YATIRIMCI GELİYOR

Niksar Belediye Başkanı ve ayrıca Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdilek Özcan, Niksar OSB’ye yeni yatırımcı müjdesini verdi.

Niksar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Organize Sanayi Bölgesine yeni yatırımcılar kazandıracaklarının müjdesini verdi. Son olarak KAPPA A.Ş. Proje Müdürü Efe Bayram’ı kabul eden, Başkan Özcan yaptığı açıklamada; “İlçemiz Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmayı planlayan KAPPA A.Ş. Proje Müdürü Efe Bayram ile bir araya geldik. İlçemizin işini ve aşını büyültmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Önceliğimiz ilçemizde işsizliği bitirmek adına yatırımcılarımızı ilçemize çekerek, gençlerimizi ilçemizde istihdam etmektir.
Bizlere güvenen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.