NİKSAR BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Ocak 30, 2020
NİKSAR BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyespor Futbol Takımı yöneticileri ve teknik heyeti ile bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Niksar Belediyespor Futbol Takımı Yöneticileri Şükrü Kırış, Ersan Yılmaz, Nizamettin Şahin ve Koray Yeni ile birlikte, Niksar Belediyespor Futbol Takımı Teknik Direktörü Orhan Özdoğan, yardımcı antrenör Şevki Koç ve Alt Yapı Antrenörü Murat Akatay, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette Niksar Belediyespor Futbol Takımı hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Niksar Belediyespor Futbol Takımımız yöneticileri ve teknik heyeti ile bir araya gelerek, takımımızın son durumu hakkında bilgiler aldık. Tarihinde ilk defa bir üst lige yükselme başarısı gösteren takımımızı 3. Ligde görmek istiyoruz. Bu konuda halkımızdan takımımızı evinde oynadığı müsabakalarda yalnız bırakmamalarını rica ediyorum” dedi.