İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Ocak 31, 2020
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Şerifler, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a iadeyi ziyarette bulundu.
Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Şerifler beraberinde Şube Müdürleri Bedir Arslan, Eyüp Gür ve Fatih Karakoç ile birlikte Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan ortak çalışmalar ele alındı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, dün olduğu gibi bundan sonrada Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalara imza atacaklarını belirterek, ziyaretlerinden ötürü Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Şerifler ve beraberindeki Şube Müdürleri Bedir Arslan, Eyüp Gür ve Fatih Karakoç’a teşekkür etti.