NİKSAR BELEDİYESİ’NDEN DURAKLARA EL DEZENFEKTANI

Mart 20, 2020
NİKSAR BELEDİYESİ’NDEN DURAKLARA EL DEZENFEKTANI

Salgın hastalıkların yayılma riskinin en fazla olduğu toplu yaşam alanlarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yoğunlaştıran Niksar Belediyesi, virüslerle mücadele kapsamında dolmuş duraklarına el dezenfektanları yerleştiriyor.

Niksar Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) tedbiren önlemlerini almaya devam ediyor. Ülkemizde de görülen yeni tip koronavirüsün etkilerinin en aza indirilmesi için kent genelinde dört koldan hijyen seferberliği başlatan Niksar Belediyesi; Toplu yaşam alanlarından olan okul, cami, ulaşım araçları ve pazar yerlerinde hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Niksar Belediyesi, virüslerin halk sağlığına verdiği zararın önüne geçmek ve yayılmasını önlemek için el hijyenine de büyük önem veriyor. Belediye ekipleri bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerden olan dolmuş duraklarına vatandaşların kullanması için el dezenfektanları yerleştiriyor.