BAŞKAN ÖZCAN’DAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK

Mart 30, 2020
BAŞKAN ÖZCAN’DAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na bir maaşını bağışlayarak destek verdi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bir maaşını bağışladığını bildirdi.

Başkan Özcan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na yönelik paylaşımda bulundu. Kampanyayı canı gönülden desteklediğini vurgulayan Başkan Özcan, şunları kaydetti: “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ederek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’nı gönülden destekliyor ve 1 aylık maaşımı bağışlıyorum. Haydi Türkiyem! Hep birlikte bu kampanyaya omuz verelim ve bu süreci dayanışma ile atlatalım. Biz bize yeteriz Türkiyem.”