“BÜYÜKLERİMİZ BİZLERE EMANET”

Nisan 03, 2020
“BÜYÜKLERİMİZ BİZLERE EMANET”

Niksar Belediyesince 65 yaş üstü vatandaşlara hijyen paketi dağıtıldı. Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Eli öpülesi büyüklerimiz bizlere emanet” dedi.

Niksar Belediyesi tarafından çıkan genelgelerle evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlara hijyen paketi dağıtımı yapıldı. Mahalle muhtarları ile koordineli çalışan Niksar Belediyesi ekipleri, belirlenen adreslere giderek hijyen paketlerini teslim ediyorlar. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Belediyemize bağlı ekipler evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için hazırladığımız hijyen paketlerini kendilerine teslim ediyorlar. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin ellerinde öpüyor, en derin muhabbetlerimi sunuyorum. Onlar bizlere emanet” dedi.

Hijyen paketinin içinde ayrıca hazırladığı mektupla büyüklerine ulaşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kaleme aldığı mektupta; “Kıymetli büyüklerim; Öncelikle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bilindiği üzere tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs ile mücadele sürmektedir. Bu mücadeleye önderlik eden Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını sizlere iletmek istiyorum. Bizlerde devletimizden aldığımız güç ile ilçemizde koronavirüs ile mücadele de büyük bir mesai harcamaktayız.  Sizler bizim büyüklerimiz, bizlerin yaşayan en büyük hazinesisiniz. Ülkemizde devam eden koronavirüs ile mücadelede siz büyüklerimizin sağlığını korumak adına sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Lakin unutulmamalıdır ki, hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Niksar Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Bizleri dualarınızdan esirgemeyiniz. Rabbim ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Saygılarımla” diyerek mektubunu noktaladı.