BAŞKAN ÖZCAN MASKE DİKİM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Nisan 15, 2020
BAŞKAN ÖZCAN MASKE DİKİM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyesi Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi’nde devam eden maske dikim çalışmalarını yerinde inceledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Kaymakamlığı ve Niksar Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttükleri maske dikiminde emek veren bayanları ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi’nde koruyucu maske dikimi yapan hanım kardeşlerimizi ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Dikilen ilk ürünlerin 4000 adetini Niksar Devlet Hastanemizde emek veren sağlık çalışanlarımıza vermiştik. Ayrıca semt pazarının kurulduğu günlerde halkımıza ve pazarcı esnaflarımıza dağıtım yapmıştık. Şimdi ise Aile Sağlığı Merkezlerimize dağıtım yapacağız. Dikim konusunda yaklaşık bir aydır emek veren hanım kardeşlerimizi kutlarken, bizlere destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.