BAŞKAN ÖZCAN; “HAYALDİ, GERÇEK OLDU”

Haziran 01, 2020
BAŞKAN ÖZCAN; “HAYALDİ, GERÇEK OLDU”

Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçeli projesi olan ve içerisinde arıtma tesisi, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını barındıran Entegre Su Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Müşavirlik ve müteahhitlik ihaleleri gerçekleştirilerek, yer teslimi yapılan Entegre Su Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AB Türkiye Türkiye Delegasyonu, Müşavir ve Müteahhit firmanın yetkilileri ile Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar için en büyük hallerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Özcan açıklamasının devamında; “Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçeli projesi olan ve içerisinde arıtma tesisi, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını barındıran Entegre Su Projemizin açılış toplantısını telekonferans yöntemiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AB Türkiye Türkiye Delegasyonu, Müşavir ve Müteahhit firmanın yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Yer teslimini yaparak, çalışmalarına başlanan projenin finansmanı %85 AB hibesi, %6 bakanlık ve %9’u iller bankası marifeti ile yapımı sağlanacak. İlçemizin tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracak projemiz hayırlı olsun” dedi.