“NİKSAR’DA VAHŞİ ÇÖP DEPOLAMA DÖNEMİNİ BİTİRDİK”

Haziran 18, 2020
“NİKSAR’DA VAHŞİ ÇÖP DEPOLAMA DÖNEMİNİ BİTİRDİK”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’da yıllardır süre gelen vahşi depolamayı kendi dönemlerinde bitirdiklerini belirterek, Çöp Aktarma İstasyonunun faaliyete başladığını söyledi.

Niksar’da evsel atıkların artık doğayı kirletemeyeceğini belirten Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “İlçemizde yıllardır büyük bir çevre sorunu teşkil eden evsel atıklar artık doğamızı kirletemeyecek. Geçtiğimiz dönem çalışmalarına başladığımız Çöp Aktarma İstasyonumuz faaliyete başladı. Bu merkezde çevre ilçe ve beldelerde ki çöpler işlenerek üyesi olduğumuz Yeşilırmak Belediyeler Birliğimize ait Geri Dönüşüm Tesisi alanına götürülmekte. Bu çalışma ile hem ilçelerimizde ki çöp sorunu çözecek hemde bu vahşi depolama alanları yeniden doğaya kazandırılacak. Niksar doğasını korumak adına hiçbir şeyden kaçınmayarak, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir bırakacağız” dedi.