ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Kasım 10, 2020
ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Polonya’da düzenlenen Uluslararası Ziolkowski Pytlasinski Poland Open Güreş Turnuvasında Serbest Stilde kilolarında altın madalya kazanarak göğsümüzü kabartan güreşçilerimiz Fazlı Eryılmaz ile Erhan Yaylacı, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.
Dünya Şampiyonası öncesinde son viraj olan ve bu yıl Polonya’da düzenlenen Uluslararası Ziolkowski Pytlasinski Poland Open Güreş Turnuvasında Serbest Stilde kilolarında altın madalya kazanan güreşçilerimiz Fazlı Eryılmaz ile Erhan Yaylacı’yı Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan makamında kabul etti. Yaptığı derecelerden ötürü sporcuları kutlayan Başkan Özcan, şampiyonları altınla ödüllendirdi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan şampiyon güreşçileri tebrik ederek; “Ülkemiz bayrağını göndere çektiren Fazlı Eryılmaz ve Erhan Yaylacı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her iki şampiyonumuz ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecekler. Kardeşlerimizi tekrardan tebrik ediyor, dünya şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.
Şampiyon güreşçiler Fazlı Eryılmaz ve Erhan Yaylacı'ya ziyaretinde antrenörler Ali Ulusoy ve Burak Korkmaz ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Şahin eşlik ettiler.