SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA SICAK YEMEKLER AİLELERE ULAŞTIRILDI

Aralık 05, 2020
SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA SICAK YEMEKLER AİLELERE ULAŞTIRILDI

Niksar Belediyesi Danişmend Gazi Aşevi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yemeklerini almaya gelemeyen ailelerin sıcak yemeklerini evlerine teslim ediyorlar.
Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Niksar Belediyesi Danişmend Gazi Aşevi’nden yemeklerini alamayan vatandaşlara belediye ekiplerince yapılan servisle yemekleri ulaştırılıyor. Konuyla alakalı açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan her zaman hemşehrilerinin yanında olduklarını belirterek; “Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle aşevimizden yemeklerini alamayan ailelerimizin evlerine servis yapıyoruz. Hemşehrilerimize hizmet etmek, dualarınızı almak için sahadayız” dedi.