NİKSAR'DA CUMA NAMAZI ÖNCESİ CAMİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Şubat 26, 2021
NİKSAR'DA CUMA NAMAZI ÖNCESİ CAMİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Niksar Belediyesi ekiplerince koronavirüs tedbirleri kapsamında camiler dezenfekte edildi.

Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cuma namazı öncesinde ilçe merkezi başta olmak üzere program dahilindeki camileri dezenfekte etti. Cuma namazı nedeniyle camilerde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alan belediye dezenfekte çalışmalarını camilerde yoğunlaştırdı. Bu kapsamda tüm camilerde dezenfekte çalışması yapıldı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan  "Kutsal mekanlarımızın temiz ve hijyenik olması için belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Her açıdan görev alanımızda bulunan, en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlamda her cuma günü olduğu gibi bu cuma namazı öncesinde de camilerde yoğunluk olacağını düşünerek camilere ağırlık verdik. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması neticesinde özlediğimiz günlere kavuşacağız" dedi.