BAŞKAN ÖZCAN, BAKAN ÖZER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ekim 27, 2021
BAŞKAN ÖZCAN, BAKAN ÖZER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Milli Eğitim Bakanı hemşehrimiz Prof.Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan beraberinde Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ve Tokat GOPÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile birlikte Milli Eğitim Bakanı hemşehrimiz Prof.Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Millî Eğitim Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Mahmut Özer beyi makamında ziyaret ettik. İlimiz ve ilçemiz üzerine istişarelerde bulunduğumuz bakanımıza siz kıymetli Niksarlı hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.