NİKSAR BELEDİYESİ ALTIN CEVİZ SES YARIŞMASI ÖN ELEMELERİ TAMAMLANDI

Mart 07, 2022
NİKSAR BELEDİYESİ ALTIN CEVİZ SES YARIŞMASI ÖN ELEMELERİ TAMAMLANDI

Niksar Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Altın Ceviz Ses Yarışması ön eleme etabı gerçekleştirildi.

Niksar Belediyesi Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evinde düzenlenen ön eleme etabına 15-30 yaş gurubundan 43 kişi katılım sağladı. Performansların sergilenmesinin ardından jüri üyeleri 12 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yarı finallere katılacak 20 finalisti belirlediler.

Ön eleme etabını başarıyla tamamlayan kişiler; Eren Çabuk, Eren Özşenocak, Gamze Hamarat, Kerimcan Baysal, Samet Yanık, Emre Tekten, Kader Sulu, Salih Volkan Çetkin, Sümeyye Çakır, Seda Nur Kütükçü, Şevval Melisa Adaş, Halil Özdemir, Elif Köker, Sibel Şahin, Dilara Bıçakçı, Ercan Yazlı, Neslihan Hamarat, Serkan Özden, Oğuzhan Ayrancı ve Selenay Çaldıran olarak belirlendi.